no words today ... ??

å vad i helvete gör jag nu då?????? 

heeeeeeeeeelvteeeeeeeeeeeeee

klockan tickar...  tictactictac


tänka posetivt glöm inte det

lilla katastroftänkande tessan.... allt blir bra!



se så positiva dom är

?



så känns det nu.... "hmm....hjärnan går på högvarv, hmmm"

alice i underlandet

och alla trippar i hela världen kan slänga sig i väggen för mina drömmar.... där snackar vi superdundertrippen från helvetet!! Holyshit 
            
                Detta

                    +



                       +
 


                                                    = Skruvade drömmar

I wish



         come to mama

no words today



gillar den bilden... vet inte varifrån jag har snott den.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

åh ja e så pömsig... å gosig och så glad för det är höst!!!



jag vill bara ligga i sängen med mitt lilla troll och vara lycklig!!

sammanfattning av måndag

Vaknade senare än jag brukar, för gubbs var sur på mig imorse så han väckte mig inte när han gick... ganska skönt faktiskt...hmm...nä inte värt bråka för! Vi tjafsade inatt om sängplats, jag tog min kudde och gick till soffan å han efter sen tjafsade vi sen gick vi å la oss i sängen med ryggarna mot varandra, haha så barnsliga vi e!!
Sen har jag tvättat, ätit,spytt och dammsugit + promenader med bubb. Imorgon är det tisdag och det är som vanligt = psykolog & kissprov.
Nu e jag klar i tvättstugan och tänker nog nanna kudden med bubben snart. Avslutar med lite vackert att drömma om



Underbara kate!!

tävling hos naztysbunny :)

Jag ska vinna detta hos naztysbunny ... klicka här om ni vill tävla ändå


så nu har jag

spytt, druckit saft , borstat hunden och dammsugit lite... bara så ni vet.



Bjuder på en snygging!

nu fortsätter jag med

pizza...bra tessan,bra!!! Jävla fetto
Håller på tvättar, det e så jävla tråkigt och jag känner mig så jävla neggo å gnällig idag!!!


my breakfast today


en chokladkaka
två koppar kaffe
en cigarett
Bra tessan, bra!!


tråktessan

vaknade ganska sent. Frågade om vi skulle ta en tur till väla... men nej nej nu ska tessan få känna hur det känns när man e tråkig. Suck, snacka om att ha en pojkvän som kan spela 5 år... jaja som han vill. då sparade jag lite pengar. Ska gå en sväng med bubben sen å köpa mer lakrits choklad. Inte för den var så hejdundrade god men ändå. Nu e 5-åringen och köper ptzza mums
Vad gör ni kära vänner?


i wish


Ibland när jag ligger

å läser allas bloggar så kan jag komma på mig själv att sakna en riktig bästa kompis. En sån där som man verkligen kan lita på till 110% . Som man kan fika med, gå promenader och framför allt någon att prata med om allt. Jag har nog aldrig haft en sån kompis, mycket pga livet jag levt. Där kunde man aldrig lita på nån.
Så till alla er därute med riktiga vänner... Uppskatta er vänskap!!!

kram



I wish



Ja, jag vill ha en till bulle... en liten pojke denna gång. Vem vet vad som händer, kanske bubba får en lillebror?!
Nu ska krypa ner i sängen med nya "hänt bild" och nya veckorevyn sen hoppas jag på en natt med ljuvliga prinsessdrömmar i rosa fluff och guld!

Nattinatt

har precis

lagat världens godaste lasange... mums! Önskar jag kunde bjuda in er å smaka : )
Känner mig ganska lugn å nöjd med livet ikväll, ska ta en kvällspromenad med bäbis lite senare. Nu blir det en kopp kaffe å läsa lite bloggar. Jag e ständigt på jakt efter nya att läsa så tipsa mig gärna!

: )

Att man kan bli så glad för kommentarer : )  Jag blir faktiskt jätteglad!! Tack snälla ni!
Idag har jag inte gjort mycket, varit å handlat och postat paket. Tog en långpromenad med bubben i hennes takt... väldigt långsamt med andra ord. Kom hem, drack två koppar kaffe, dammsög och vädra ur lite. Sen började jag frysa så nu har jag stått i duschen med kokhett vatten... skönt!! Ska peta i mig två alvedon nu och sen kanske glo lite på tv om det finns nåt att se. Jag brukar titta på dokumänterer på svt.se, skönare att ligga å glo på datan när man själv känner för det och man slipper reklam och kan pausa när man vill.
Ska gå ner å titta om tvättstugan e ledig oxå.

See you



Min brors älskling tyra. Så vacker, hon e en riktig prinsessa!!

nä fyfaan vilken seg

dag!  Har typ sovit mig igenom hela den här dagen, förrutom när jag har glufsat då såklart. Drömmer mardrömmar hela tiden, så där så man e vaken fast man inte kan röra sig. Man verkligen kämpar för kunna resa sig men det går inte, sen ville jag inte somna om men jag somnade typ mot min vilja. Skitjobbigt ju, helt slut när jag vaknar ju.
Så tråkigt nu när jag inte har nåt att läsa oxå, teven bara irriterar mig. Hoppas min leverans från bokus kommer imorgon annars får jag gå köpa nåt.
Nä, det här var en riktigt seg jävla dag!


I wish


                                       KÄRLEK!!!!!!!!

inga ord idag

har inget att säga




min hals dödar mig

satan i gatan.... känns som ett ångvält har kört ner i min hals!!!! 


jaha så var man proppmätt igen

Önskar verkligen att det var lite mer "go" i mig, att jag tog tag i mig själv och börja röra på fläsket. Ja menar, inte så konstigt att man går upp i vikt när man slutat droga sig varje dag och börjat med mediciner som gör att man ökar i vikt och sist men inte minst, aldrig rör på sig å bara äter hela tiden. Jag vet ju att jag kan om jag vill... men men skam den som ger sig!! Jag brukar vara lite trögstartad men sen när jag väl kommer igång då går det i 190.
Inget att s på tv ikväll som tilltalar mig och boken har jag läst ut... hm får väl bädda ner mig å bläddra i nån tidning istället. Ska faktiskt ta å bädda rent först... älskar å lägga mig i nybäddat!!

pussåkram

Avslutar med lite inspiration:






glufsglufs

borde jag döpa om mig till... äter å äter å äter, jävla pmskärring e jag just nu!! Får gå en lång promenad med bubben sen, men det e inte så lätt för hon e fan grinigare än jag ibland! Haha... vilken kärring min lilla gosboll kommer bli när hon blir gammal. Ni ska se när jag får dra ut henne på promenad, allrahelst på kvällen... jag bokstavligt drar henne runt gräsmattan å tvingar henne å kissa, hon får det verkligen att se ut som jag e värsta djurplågaren!!! Sen psykar hon, hon börjar runt åttatiden på kvällen, då tycker hon att det e dags att vi går och lägger oss... haha hon e inte nöjd förrän vi ligger nerbäddade, hon och jag i sängen.... då pustar hon ut, suckar och ligger å grymtar nöjt som en liten gris. Husse kan sova i soffan tycker hon!!
Guuud ....va jag älskar min hund!!!







I wish



Ge mig nu!!!

idag e en "fuldag"

näsan e alldeles röd och söndersnyten, ögonen e svullna, hela jag e svullen och pms-ig och dessutom ömsar jag tydligen skinn nu, ser helt för jävlig ut!! Vill bara gömma mig härinne i mitt älskade hem men jag måste ut med lillhoran och posta paket... gaahh vill inte möta nån idag men risken finns ju här i ghosttown!



Varför kan jag inte få se ut sådär!!! Kan ta spegeln oxå, så jävla snygg!!!

tävling hos

http://lindaslya.blogg.se/ 

jag skulle lätt vilja vinna följande från http://www.forhair.se/ 


Shade Memory Blonde Conditioner och schampoo


 


jaha och ungefär där

stängde tessan av teven och bestämmer att det inte kommer överleva några svarta änkor i sverige, så då va det avslutat!
Har varit ute med bubb och fy satan i gatan va kallt det var!! Fick nästan lite panik där ute... nä, fram me vantarna å mössan.
Nu e det kaffe å singoalla kex som gäller... köpte den nya sorten me citron-lime igår men dom var absolut inte lika goda som hallon! Jag e tokig i allt som har med hallon att göra, allt från kex till läppbalsam!! Nu ska jag softa å läsa lite bloggar.

See you later!!



I wish


Tar gärna hela kitet :)

singelmammor och the hills

å kaffe å en eller två kakor sen e lyckan fullständig



Underbar bild på lovely kate å vovvar

risifrutti och chokladpudding

bra tessan, bra!! Jättenyttigt och det behövs ju verkligen när man inte längre får på sig jeansen och känner sig som en strandsatt val!!
Nä, nu gär jag å diskar och dammsuger... städa e oxå motion så det så!

mot sheerwoodskogen

här ska inhandlas förkylningsgrejer... atjooooo

gomorron...här sitter jag å väntar

på att klockan ska bli 08.00 så jag kan jaga rätt på en doktor... min hals blir ju bara värre å värre istället för bli bättre. Kan det vara halsfluss, vad har man för symtom då? Gahh sånt borde jag ju kunna! Nä, nu ska jag googla på halsfluss och läsa mina vanliga bloggar i väntan på klockan.


en gammeldags hemmafru wannebe

Hittade denna hos .... ehh hmm kommer inte ihåg vems blogg det var, sorry
En del tycker nog att det låter helt hemskt och stenåldern men isåfall e jag nog totalt fast i stenåldern för jag tycker att allt so står e helt ok. Har det kanske med att jag inte e så "svenskt" uppfostrad eller e jag bara en gammeldags hemmafru wannebe


japp, då var hemmafrun på g

har lagat gammal hederlig korvstroganoff med makaroner till mig å potatismos till gubben...
E så konstigt trött i kroppen idag orkar knappt stå upp, kan det ha med förkylningen att göra? Imorgon ska jag som vanligt till min psykolog och sen lämna kissprov, sen tar jag nog en tur till apoteket och införskaffar nåt åt den här envisa förkylningen. Kanske ska testa det där enchinagard eller vad det heter... brukade alltid dricka kan jang förrut och den funka ju faktiskt. Jaja, vi får se vad jag kommer hem med. Nu e det snart dags för cops på sexan sen e det väl Ceasar ikväll oxå?. Jag tittade på det där "hål i väggen" förrut och jag var ju ganska skeptisk i början men jag ficck mig ett par garv iallafall. Sen gick det ju inte att undgå Linda Rosings förstörda ansikte... herregud snacka om tragiskt, men det e ju bara min åsikt... så länge hon gillar sig själv så... men frågan e ju bara om hon verkligen gör det?


2 önskningar

find the 3 and u will get a kiss tommorow

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSS3SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Once youve found the 3....

find the B...

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRBRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR


Once youve found the b

Find The Mistake


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYNZ


Once Youve Found The Mistake....


Find the 6



9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999699999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999


once youve found the 6...

Find the N...

MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMNMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM


once you've found the N...

Find the Q...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOQOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Find the i...

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll


make 2 wishes!

Så fort du har önskat dej 2 önskningar, kopiera detta och lägg in på din bdb/blogg.
Om inte, så kommer din önskning inte gå i uppfyllelse!
Du har 20 minuter från och med....nu

Världens godaste kaffe

görs helt klart av mig!!
Nu har jag slängt iväg en beställning till bokus och ska strax slänga iväg en till hudoteket. Jag älskar internet!!!

forfarande förkyld...

snart två veckor nu med denna jävla förkylning... atjooo
Nu ska jag iallafall dricka kaffe och läsa lite bloggar sen ska jag ta ut hunden på en promenad. Vi har inte ens varit ute idag, vi eller jag, vakna typ nu. Bubb snarkar fortfarande så det verkar ju ingen brådska direkt.
Nåja, see you later!!


saknar mitt älskade stockholm

så mycket så det gör ont i hjärtat på riktigt ... gaahh smärta i mitt hjärta

sjukt medveten känner jag mig...

som att vara hög fast ändå inte... jag klarade första natten sen att jag mår skit e en annan sak. Allt kommer bli bättre från och med nu ... allt kommer att ordna sig!


haha ja visste väl d

respons direkt... d e så det går till i bloggvärlden... whohoo va töntigt, men tack för komplimangen "lillskit" så sött!!!




fjortisbloggtycksyndommigofferbloggen

haha fyfan va pinsamt!!! Nä gott folk lägg pengarna på mig istället... härmed startar jag "tessan behöver godis" fonden , det minsta ni får bidra med e 200kr haha åh guuud så pinsama människor d finns ja döööör shit ja måste skaffa ett liv får paniiik


mitt eviga ilandsproblem

måste tvätta håret men det e så jäkla tråkigt... som sagt, när jag blir rikare ska jag gå tvätta håret hos frisören istället!! Har så ont i ryggen oxå men det e nog bara för jag sitter still för mycket... ska ta en sväng med lillhoran strax sen in i duschen, tvätten får vänta till nån annan dag  blabla osv


halsont,hosta och peppad utav helvete

nu jävlar, satan i gatan nu kommer jag... nu ska jag lyckas, e så jävla peppad nu!!! Det här fixar jag lätt!!!!


halsont och lite tårar

för jag vill oxå!!


tictac och en komplimang

har nog ätit för många tic-tac för ja har sura uppstötningar (shit vilket fult ord!) By the way fick ja en komplimang ute i solens sken " vilken fin näsa du har, den e sexig"   Det första jag gjorde när ja kom hem var att kolla in min sexiga näsa... och ja, den e fan het!!


tralalatradolan på mitt

köksbord... tre paket och jag får inte röra tralalala "kliar i fingrarna"  inte röra!! Min prinsessa slafsar i sig grisöra i köket och jag har varit på posten och på köksbordet ligger tre paket tradolan...


minhalsgörsåjävlafuckingontsåjagkanintesväljaochjagkaninteensprata

gaaahhhhhh

fatta att jag står å

lagar mat till min pojkvän mitt i natten... jag!!!  Shit asså... vad e d som händer??!
Loggar in på msn och där får man värsta sötaste meddelande " suggan har vaknat" hahahoho så snälla vänner jag har!!!

Nu ska ja sova snart




sjukligt ont

i halsen och lite febrig ... läser lite bloggar medans jag väntar på att håret ska torka lite ....funderar på varför vissa e så knarkiga





När jag dammsuger

den här lägenheten saknar jag min etta ... den var liksom enklare att städa


paket idag igen... nämen

Jag e så lycklig... whohoo Jag har hämtat mitt paket tralala
    Nu ska här städas, men först kaffe och en bamyl




tjurig


varför ursäktar folk sånt??

Varför måste man ursäkta att man har en lite halvful, halvnött gammal plånbok med att man bara har den för tillfället och att man "egentligen" har en från guess???   Gud så patetiskt!!


glad att denna dag e över

för imorgon är början på resten av mitt liv


seg vecka

känns det som


håller fortfarande fast vid att blogg.se

endast e till för modebloggar nu mera och en sak till jag fattat nu  (ja e trög) är att alla på blogg.se verkar vara bästisar sen innan eller släkt... så nu byter vi namn på blogg.se och det nya namnet är inavel.se


jag e så

trött ... tröööööööötttt  trött trött trött trööööött va konstigt ord låter ibland när man upprepar dom


webblogg

då blev ju allt som vanligt igen ... tjohoo jag har inget liv och precis så vill jag ha det!!!

muffins å kaffe

e mums på morgonen... en cigg hade inte varit dumt nu men det går ju inte för jag har ju slutat med sån skit



Idag e det psykolog och kissprov som vanligt som gäller... alltid på tisdagar. Sen får vi se vad tant therese hittar på. Förhoppningsvis väntar lite trevliga paket när jag kommer hem.


förändringar...nej gillar inte

nu ser blogg.se ut som alla andra tråkiga likadana modebloggsidor.... blä, vart ska man nu ta vägen? Gillade ju att blogg.se såg lite sådär vanlig och halvtråkig ut!! Buhuu


jag

ska diska nu sen ska jag nog lägga mig å läsa lite.... kanske drömma en stund


jag e kär

i min utväxt!!!! 


var bara

inne i duschen en sväng... nu e jag tillbaka


tjo

jag ber om ursäkt att jag har sovit inatt och inte hunnit uppdatera

RSS 2.0